Plattform

Med nya tekniska lösningar kommer nya utmaningar. Vi har lång erfarenhet av operatörsbranschen och fintech och med våra whitelabel-plattformar kan du snabbt komma igång och förverkliga dina projekt. Vi bygger dina applikationer, sköter allt underhåll och står för säkerheten och driften av systemet.

Fintech

Behöver du en mobilbank, ett fondsystem eller ett PFM-system? Vi har erfarenhet av att bygga, förvalta och vidareutveckla komplexa finanssystem. Med en färdig modulbaserad plattform kan vi skapa nya lösningar för dig som kund både kostnadseffektivt och snabbt.

Telekom

Flytta dina kunder till digitala kanaler. Vi bygger, förvaltar och utvecklar backendsystem med frontendapplikationer för operatörer inom både prepaid och postpaid. Med mer än tio års erfarenhet av att bygga säkra och smarta lösningar för operatörer vågar vi säga att vår plattform är en av de mest kraftfulla på marknaden.

Lika säker som din bank

Du kan alltid känna dig säker med våra system. Vi är certifierade enligt PCI DSS Level 1 och är en av Finansinspektionen godkänd betaltjänstleverantör.

  • FINTECH
  • TELEKOM

FINTECHPLATTFORMEN

fintech

TELEKOMPLATTFORMEN

fintech