Karriär

Jobba på Smart Refill

Rakt ovanför Knutpunkten i Helsingborg, med utsikt mot Öresund, sitter Smart Refill. Med runt 30 medarbetare är vi ett ganska litet företag, men vi jobbar med de allra största inom telekom, bank och finans. Apparna som vi utvecklar åt våra kunder har tiotusentals användare och vi har flera gånger vunnit priser som Årets mobilbank och Di Gasell. Våra kunder finns i Norden, Europa och Asien.

Att finnas på bästa möjliga pendlarläge gör det förstås enklare att locka kompetent folk. Men vår största tillgång är ändå gemenskapen och stämningen på kontoret.

Hur är det då att jobba på Smart Refill? Så här säger Erik Andersson, utvecklare och arkitekt på webbavdelningen:

”Det är den bästa arbetsplats jag varit på och jag har väldigt roligt på jobbet. Både med kollegorna och friheten jag har som utvecklare. Vi har alltid haft stor kreativ frihet och gillat utmaningar på Smart Refill. Alla får tycka till och vi har en platt hierarki som uppmuntrar alla till att göra sin röst hörd. Som nyanställd kommer man snabbt in i samhörigheten och får förtroende direkt. Sedan har vi generösa villkor och en ovanligt uppsluppen stämning.”

 

Läs om några av våra kollegor på Smart Refill om du vill veta mer om hur det är att jobba hos oss:

Henric – Android-utvecklare

Daniel – Key Account Manager

Erik – webbutvecklare

Emma – projektledare

 

Lediga tjänster

Vill du bli en av oss? Skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@smartrefill.se där du beskriver varför du vill jobba med oss, vilken tjänst du söker och varför just du är bästa kandidaten.

UX DESIGNER

IT BUSINESS ANALYST

SENIOR JAVAUTVECKLARE

JAVAUTVECKLARE

ANDROID-UTVECKLARE

IOS-UTVECKLARE

WEBBUTVECKLARE