Telia Prepaid

Lojalitet lönar sig i senaste versionen av Telia Prepaid

Telia i Finland satsar på att få fler lojala kontantkortskunder. I senaste versionen av deras laddningsapp Telia Prepaid tjänar kunderna bonuspoäng för sina laddningar och med ett konto i appen kan poängen användas för att betala nya laddningar. Appen finns tillgänglig för iPhone, Android och på webben.

– I Finland jobbar operatörerna ofta med prissänkningar och specialerbjudanden för att locka till laddningar. Kunderna tenderar att byta kontantkort ofta. Bonussystemet i nya appen gör det lönsamt att skapa ett konto och stanna kvar, säger Anna Lindgren, Key Account Manager på Smart Refill.

– Kontantkortskunder värdesätter digitala och enkla tjänster med bra användarupplevelse. Det är fantastiskt att Telia Prepaid hänger med på den digitala resan och att vi kan belöna våra lojala kunder. Vi förväntar oss att lojalitetsprogrammet ska hjälpa oss att ytterligare öka vår marknadsandel, säger Tuomas Siivonen, Business Manager för Telia Prepaid.

Smart Refill är helhetsleverantör av laddningstjänster till Telia. Vi sköter utveckling och underhåll av Telias kontantkortsapplikationer i Sverige, Norge, Finland och Litauen samt tillhandahåller betalningsplattformen som gör att kunderna kan fylla på sina kontantkort på ett säkert och smidigt sätt.