NOWO 2.0

Ny design och förbättrad användarupplevelse

Det behöver inte vara krångligt att pensionsspara. NOWO, som står för “No Worries”, vill göra det enkelt och lustfyllt att trygga ålderdomen. Kunderna får tillgång till tre verktyg för pensionssparande: ett kreditkort, en app och en fond. I appen bestämmer kunden hur mycket som ska sparas varje gång kreditkortet används, genom att ange ett värde mellan två och tio procent. Vid varje köptillfälle därefter “dricksar” kunden sitt framtida jag – den angivna procentsatsen av beloppet förs över till en fond som förvaltas av en ledande kapitalförvaltare.

-Med två nya funktioner har pensionssparandet förenklats ytterligare. Med sparmål får du en överblick över hur mycket du behöver spara för att få den pension du vill ha. Med dagspar kan du spara en liten summa varje dag för att enklare kunna nå ditt sparmål.-

Kunderna kan fika, shoppa, leva i nuet och sparar samtidigt till framtiden. Appen visualiserar framtiden: kunden ser hur mycket köpet idag kommer att vara värt när det är dags att gå i pension.

NOWO har tagit del av Smart Refills finansiella plattform och får en helhetslösning med ett affärssystem och appar för Android, iOS och webb. Smart Refill har varit med från ett tidigt skede med att ta fram krav och design och tar efter lanseringen hand om drift och förvaltning av systemen. Lanseringen är en viktig pusselbit i Smart Refills strategi för fintech-branschen. NOWO har ett spännande koncept som ligger rätt i tiden och ett starkt team.